12 Ağustos 2019 Pazartesi

Düğün Salonu Seçerken Bunlara Dikkat Edin


Düğün Salonu Seçerken Bunlara Dikkat Edin

Düğün salonları, gelinlik ve damatlıktan sonra seçilen en önemli yerlerden bir tanesidir. Düğün salonları hem erkek tarafı hem de kız tarafıyla birlikte seçilir ve herkesin renk ve zevklerine göre karışıklıklar meydana gelebilir. Bu karışıklığı önlemek için öncelikle düğün salonları yalnızca  gelin ve damat adayı tarafından gezilmeli, incelenmeli ve tercih etmelidir. Bu durum netleştikten sonra düğün salonu seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar mevcuttur. Öncelikle düğün salonunun yeterli kapasiteye sahip olup olmadığına bakılmalı ve düğün salonuna ulaşımın ne kadar kolay olduğu araştırılmalıdır. Düğüne gelecek olan misafirlerin ulaşımdan yana zorluk yaşamaması adına gelin ve damat seçecekleri düğün salonuna bu açıdan dikkat etmelidirler.

Düğün Salonu Temiz Olmalıdır

Düğün salonu seçerken dikkat edilmesi gereken diğer bir husus ise salonun yeteri kadar temiz olmasıdır. Gerek masaların gerek kullanılan servislerin ve gerekse zeminin bakıldığı zaman son derece şık ve temiz görünmesi gerekir. Aynı zamanda düğün salonu seçerken lavaboların da misafirler için yeterli ve temiz olmasına dikkat edilmelidir. Diğer bir husus ise düğün salonlarında mutlaka gelin ve damat odasının olup olmamasıdır. Gelin ve damat odası bulunmayan salonlarda düğünün girişinde, çıkışında ve takı sonrası bölümünde zorluklar yaşanabilir. Sonrasında ise mutlaka düğün salonunda bulunan ses sisteminin yeterli olup olmadığı da kontrol ettirilmelidir.

Düğün Salonları Program Akışını Düzenlemelidir

Düğün salonu seçerken, düğünü tamamen gelin ve damada bırakan düğün salonlarından uzak durmak gerekir. Şık, temiz, kapasite açısından yeterli, otoparkı bulunan, lavaboları temiz olan, servisi tamamen yeterli ve hızlı olan düğün salonlarının bir de program akışını düzenliyor olmasına dikkat edilmelidir. Bunun yanı sıra yemekli düğün salonlarında hazır menülerin bulunup bulunmadığına da bakılmalı ve mutlaka düğün salonları gelin ve damat için prova hazırlığı da yapmalıdır. Gerek müzik seçimi için gerek dans ve sahne giriş seçimi için program hazırlayan düğün salonları her zaman işinizi kolaylaştırır. Bu hususları dikkate alarak salon tercihi yaptığınızda en özel gününüz gerçek anlamda özel olmaya hazır hale gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder