26 Ağustos 2019 Pazartesi

Son Yılların Düğün Trendleri


Son Yılların Düğün Trendleri

Yaz aylarının gelmesi ile düğün sezonu açılıyor. Aynı yastığa baş koymaya karar veren gençler, düğünlerinin unutulmaz olmasını arzu ediyor. Düğün geçmişten günümüze kadar gelmiş gelenek ve göreneklerimizin arasında yer almaktadır. Eski zamanlarda düğün 40 gün sürüyormuş. Yani bizdeki yeri ve önemi oldukça fazladır. Her sezon birbirinden farklı düğün seçenekleri gençlere sunuluyor. Ben çılgın, en farklı, en trend düğünler, gençlerin dikkatini çekiyor. Sosyal medyanın da hakim olduğunu ülkemizde, her ay farklı bir düğün moda olabiliyor. Gençler için tasarlanması birçok organizasyon bulunuyor.

En Tarz Düğün Organizasyon Önerileri

Birbirinden farklı ve marjinal düğünler fikirleri bulunuyor. Siz de hayalinizde ki düğünü yaparak unutulmaz bir başlangıç yapabilirsiniz.

Teknede Düğün

Son zamanlarda teknede düğün yapmak çok moda. Masmavi denizin eşliğinde, eşsiz boğaz manzarası ile muhteşem tekne turu ile harika bir düğün hayal edin. Evet yılın en trend düğünlerinden birisi teknede düğünüdür. Hem sizin hem sevdikleriniz için çok farklı bir ortam olacaktır.

Sahil Kenarında Düğün

Sahilde düğün yapmak da son zamanlarda oldukça moda. Hatta hiç vazgeçilmeyen düğün diyebiliriz. Sahil kenarında hoş bir organizasyon hayal edin. Renk renkli masalar, deniz kabuklarından yapılmış ve deniz yıldızı ile süslenmiş masalar oldukça hoş olmaz mı? Mis gibi deniz havası, sahilin enfes ortamı ve harika bir ambiyans. Yılın en trend düğünü arası da sahil düğünleri yer alıyor.

Kır Düğünü

Yıllardan bu yana kendini geliştirerek gelen, herkesin tercih ettiğine vazgeçilemeyen en moda düğün kır düğünü. Harika doğal bir ortamda, yeşilliklerin çiçeklerin arasında, kuş sesleri eşliğinde mis gibi açık havada, yapılan kır düğünü bu sezonun en trend düğünü. Yeşilliği, doğayı ve açık havayı seven çiftler tarafından oldukça fazla tercih ediliyor. Düğün için birbirinden farklı organizasyon planları yapılıyor.

Organizasyon şirketleri sizin düğününüzü, istediğiniz her detayı düşünerek tasarlıyor ve sizin beğeninize sunuyor. Düğünlerde genellikle tercih edilen Hint konsepti oluyor. Birbirinden güzel organizasyon tasarlayan çiftler, içerikleri konsepte uygun renklerle düğün salonlarını süslüyor. Düğün insanların en özel günü. Bu güzel gününüzü şansa bırakmayarak harika bir organizasyon yapabilir, hayalinizdeki düğünü gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder